Gebruikerslogin

Nieuws

Wandel je fit in 10 weken

Gepost op 9 Augustus door Stefanie Desmet

Wandelsport Vlaanderen vzw en Diabetes Liga slaan de handen in elkaar en starten vanaf zaterdag 14 september 2019 gedurende 10 weken met het ‘Wandel je fitprogramma’. Met een haalbaar wandelprogramma helpen wij de deelnemers in 10 weken fit en gezonder te worden. Eén keer per week wordt er samengekomen om te wandelen met een wandelbegeleider. Daarnaast ontvangen de deelnemers extra beweegtips en advies. Zowel voor beginnende als meer geoefende wandelaars.

Tweede symposium 'Sterker in de zorg': 26/09/19

Gepost op 3 Juni door sara.defreyne

Op donderdag 26 september organiseren LMN ZWV, LMN BOH en LMN CWV voor de tweede maal een provinciaal symposium 'Sterker in de zorg' in Groenhove diocesaan centrum, Bosdreef 5, 8820 Torhout.

Paramedici zoals diëtisten, podologen, educatoren, apothekers, thuisverpleegkundigen, kinesitherapeuten, psychologen, ... worden uitgenodigd.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

8u30 – 9u00: Ontvangst

9u00 – 10u00:

Workshop 1: Update diabetesmedicatie

Groepssessie gezonde voeding op verwijzing

Gepost op 3 April door Lisa Thys

HALT2Diabetes en het bijhorende leefstijlaanbod start in de regio Menen-Wervik-Wevelgem.

Heeft de patiënt een FINDRISC-score hoger of gelijk aan 12?

Dan heeft uw patiënt recht op gratis deelname aan Groepssessies Gezonde Voeding op Verwijzing. Belangrijk is om eerst langs te gaan bij de huisarts voor verdere onderzoeken, een advies op maat en een doorverwijzing.

Pagina's