Gebruikerslogin

Nieuws

Toekomst lokale afdeling Kortrijk Diabetes Liga

Gepost op 21 December door Stefanie Desmet

Binnen de lokale afdeling Kortrijk van de Diabetes Liga gebeurt er een bestuurswissel. De huidige voorzitter legt zijn functie neer op 31/12/2018. Momenteel is er nog geen opvolger gekend en is de toekomst van de lokale afdeling bijgevolg onzeker.

 

We zouden het betreuren dat de lokale afdeling hierdoor moet ophouden te bestaan. Daarom doen wij vanuit het LMN een oproep: zijn er mensen die zich geroepen voelen om samen te werken en de lokale afdeling mee te sturen? Door met een aantal mensen samen te werken, zal de workload beperkt blijven. Bovendien zou het ook interessant zijn mochten we een groepjes kunnen samenstellen met verschillende disciplines.

 

Wat houdt deze functie in?

  • In onderling overleg bespreken we het aantal bestuursvergaderingen
  • Samen werken we de jaarlijkse wandeling rond werelddiabetesdag in november uit
  • Samen organiseren we enkele voordrachten
  • Op jaarbasis versturen we enkele nieuwsberichten

 

Binnen de Diabetes Liga wordt er in 2019 ook een personeelslid aangeworven die o.a. de lokale afdelingen ondersteunt en inspireert. Er zal dus ook vanuit de organisatie zelf ondersteuning komen!

 

Indien je interesse hebt om je in te zetten voor de lokale afdeling Kortrijk (regio Zuid-West-Vlaanderen), gelieve ons dit tegen 31/12/2018 te laten weten.