Gebruikerslogin

Updates

Week van de diëtist 2019 - 50 % extra

Gepost op 30 Januari door sara.defreyne

Beste diëtist,

Je zult het waarschijnlijk al hebben horen waaien. De gezondste week, de Week van de Diëtist komt ook in 2019 terug. Deze zal doorgaan van 18 tot 24 maart.

Dit jaar koos de VBVD voor het thema 50% EXTRA.

 

Deze campagne staat in teken van de preventie van het metabool syndroom. Met deze editie van de Week van de Diëtist wil de VBVD de rol van de diëtist in de aanpak van deze aandoening in de verf zetten. Meer aandacht voor onze gezondheid en kleine aanpassingen in algemene levensstijl leiden tot minder gezondheidsrisico's. Zo kan het risico tot het onwikkelen van het metabool syndroom zelfs met 50% afnemen. Erkende diëtisten zijn een onmisbaar element in het proces naar een gezonde levensstijl. 

 

Net zoals de voorbije jaren, maakt de VBVD opnieuw gebruik van (gratis) affiches en mooie promotiematerialen om deze week zoveel mogelijk in de kijker te zetten. En na het overdonderend succes van vorig jaar, gaat ook de campagne verder op social media (Facebook en Instagram).  Tenslotte krijgt ook iedere deelnemer een promopakket met materiaal, informatie en stalen van de partners.

 

NIEUW aan de campagne van 2019 zijn de provinciale praatcafés. Van 5 - 18 februari worden er in elke Vlaamse provincie avonden georganiseerd om de Week van de Diëtist te promoten en diëtisten in dezelfde regio samen te brengen. Tijdens deze netwerkavonden wordt het campagnebeeld en het promotiemateriaal uitgebreid voorgesteld en toegelicht.

 

De VBVD wil diëtisten en sympathisanten samenbrengen om op een interactieve manier te brainstormen over mogelijke acties die kunnen plaatsvinden tijdens de Week van de Diëtist. Naast interessante en leuke acties van vorige jaren, worden ook suggesties voor nieuwe acties meegegeven. Werkelijk alles is mogelijk!

Deze praatcafé's zijn ook open voor andere zorgberoepen en andere geïnteresseerden voor de Week van de Diëtist. De VBVD verwelkomt je graag op 

 

Wil jij meer lezen over de campagne van 2019? Dat kan op de website van de VBVD.
Deelnemen aan de Week van de Diëtist kan enkel voor VBVD leden.

Ben jij nog geen lid en wens je toch mee te doen? Vraag dan snel je lidmaatschap aan en schrijf je in voor de Week van de Diëtist 2019.